Šī privātuma politika (turpmāk - Politika) nosaka lietošanas noteikumus vse-o-tattoo.ru (turpmāk - Uzņēmums) personisko informāciju, kas saņemta no vietnes lietotājiem vse-o-tattoo.ru (turpmāk tekstā - Lietotāji). Šī konfidencialitātes politika attiecas uz visiem vietnes lietotājiem.

Papildu noteikumi par personas datu aizsardzību var tikt piemēroti noteiktām lietotāju kategorijām (piemēram, Klientiem vai Klientiem). Visi Politikas tekstā atrodamie termini un definīcijas tiek interpretēti saskaņā ar spēkā esošajiem Krievijas Federācijas tiesību aktiem (jo īpaši Federālo likumu "Par personas datiem".) Politikas teksts ir pastāvīgi pieejams lietotājiem internetā .

Lietotāji nepārprotami piekrīt savu personas datu apstrādei, kā aprakstīts šajā politikā. Vietnes izmantošana nozīmē Lietotāja bezierunu piekrišanu politikai un norādītajiem informācijas apstrādes nosacījumiem. Lietotājam nevajadzētu izmantot vietni, ja lietotājs nepiekrīt politikas noteikumiem.

Piekrišana personas datu apstrādei

1. Es piekrītu savu personas datu apstrādei bez ierunām un ierobežojumiem un apliecinu, ka, dodot šādu piekrišanu, es rīkojos brīvi, pēc savas brīvas gribas un savās interesēs.

2. Manas personas datu sniegšanas mērķis to turpmākai apstrādei Uzņēmumā ir informācijas un konsultāciju pakalpojumu saņemšana.

3. Es saprotu un piekrītu, ka šī piekrišana tiek piešķirta jebkādu manu personas datu apstrādes darbību īstenošanai, kas nepieciešamas, lai sasniegtu noteiktos mērķus, gan izmantojot automatizācijas rīkus, gan bez tiem, tostarp bez ierobežojumiem: vākšana, sistematizācija, uzkrāšana, uzglabāšana, precizēšana (atjaunināšana, maiņa), saņemšana no trešajām pusēm, izmantošana, izplatīšana (ieskaitot pārsūtīšanu), depersonalizācija, bloķēšana, iznīcināšana, personas datu pārrobežu pārsūtīšana, kā arī jebkādu citu darbību īstenošana ar mani personas dati, ņemot vērā 152. gada 27.07.2006. jūlija Federālā likuma Nr. XNUMX "Par personas datiem" normas

4. Parakstot šo piekrišanu ar mani (ievietojot atzīmi attiecīgajā lodziņā vai noklikšķinot uz pogas zemāk, aizpildot veidlapu ar manuāli ievadīto kontaktinformāciju), tas attiecas uz šādiem personas datiem: vārds; kontakttālrunis; e-pasta adrese (E-pasts), automātiski savāktie dati (IP adrese, sīkfaili, informācija par ģeogrāfisko atrašanās vietu, žurnāli un dati, ko pārsūta tīmekļa lapa un serveris), kā arī citi dati, kurus es sniedzu pēc saviem ieskatiem.

5. Uzņēmums nepārbauda manis iesniegto personas datu pareizību. Uzņēmums pieņem, ka mana sniegtā personiskā informācija ir patiesa un pietiekama. Es saprotu, ka esmu atbildīgs par trešās personas personas datu sniegšanu saskaņā ar piemērojamiem tiesību aktiem.

6. Es piekrītu Sabiedrības izpaust manus personas datus trešajām personām, lai sniegtu informācijas un konsultāciju pakalpojumus. Personas dati tiek pārsūtīti saskaņā ar Krievijas Federācijas tiesību aktiem. Gadījumā, ja Uzņēmums nodod manus personas datus trešajām personām, tas pieprasa trešajām personām ievērot manu personas datu konfidencialitāti.

1. Sabiedrības apstrādātā Lietotāju personiskā informācija

1.1. Vietne vāc, iegūst piekļuvi un izmanto Lietotāju personas datus, tehnisko un citu informāciju, kas saistīta ar Lietotājiem, politikā noteiktajiem mērķiem.

1.2. Tehniskā informācija nav personas dati. Uzņēmums izmanto sīkdatnes, lai identificētu Lietotāju. Sīkfaili ir teksta faili, kas ir pieejami Uzņēmumam, lai apstrādātu informāciju par Lietotāja darbību, tostarp informāciju par to, kuras lapas Lietotājs apmeklēja, un laiku, ko Lietotājs pavadīja lapā. Lietotājs pārlūka iestatījumos var atspējot iespēju izmantot sīkfailus.

1.3. Tāpat tehniskā informācija nozīmē informāciju, kas automātiski tiek pārsūtīta Uzņēmumam Vietnes izmantošanas procesā, izmantojot Lietotāja ierīcē instalēto programmatūru.

1.4. Lietotāja personas dati nozīmē informāciju, ko Lietotājs sniedz Uzņēmumam, reģistrējoties Vietnē un vēlāk izmantojot Vietni. Informācija, kas jāsniedz Sabiedrībai, tiek atzīmēta īpašā veidā. Lietotāja sniegšanai nepieciešamā informācija ir: vārds, e-pasta adrese un tālruņa numurs. Citu informāciju Lietotājs sniedz pēc saviem ieskatiem.

1.5. Uzņēmums var apstrādāt arī personas datu subjekta publiski pieejamus datus vai publicēt vai obligāti atklāt saskaņā ar likumu.

1.6. Apstrādāto personas datu saturs un apjoms nav lieki attiecībā uz norādītajiem to apstrādes mērķiem.

1.7. Uzņēmums nepārbauda Lietotāja sniegtās personiskās informācijas pareizību un nespēj novērtēt viņa rīcībspēju. Tomēr Uzņēmums pieņem, ka Lietotājs sniedz uzticamu un pietiekamu personisko informāciju par sevi un pastāvīgi atjaunina šo informāciju.

2. Lietotāju personiskās informācijas apstrādes mērķi

2.1. Uzņēmums izmanto tehnisko informāciju anonīmi 2.2. Punktā noteiktajiem mērķiem.

2.2. Uzņēmuma galvenais mērķis, vācot personas datus, ir sniegt lietotājiem informācijas un konsultāciju pakalpojumus. Lietotāji piekrīt, ka Uzņēmums var izmantot arī savus personas datus, lai:

  • puses identifikācija sniegto pakalpojumu ietvaros;
  • pakalpojumu un klientu atbalsta nodrošināšana pēc Lietotāju pieprasījuma;
  • līgumu un līgumu izpilde ar Lietotājiem;
  • strīdu izšķiršana, interešu aizsardzība tiesībaizsardzības vai citās valsts aģentūrās;
  • krāpniecisku darbību identificēšana un novēršana;
  • pakalpojumu kvalitātes uzlabošana, lietošanas ērtums, Vietnes izstrāde un attīstība, tehnisku problēmu vai drošības problēmu novēršana;
  • analīze, lai paplašinātu un uzlabotu pakalpojumus, pakalpojumu saturu un reklāmu;
  • Lietotāju informēšana par pakalpojumiem, mērķtiecīgs mārketings, pakalpojumu un reklāmas piedāvājumu atjaunināšana, pamatojoties uz Lietotāju informatīvajām vēlmēm;
  • reklāmas materiālu mērķēšana; atsevišķu mārketinga ziņojumu sūtīšana, izmantojot e-pastu, zvanus un SMS;
  • personas datu salīdzināšana, lai apstiprinātu to pareizību un pārbaudītu tos trešās personas likumā paredzētajos gadījumos;
  • statistikas un citu pētījumu veikšana, pamatojoties uz anonimizētiem datiem.

3. Nosacījumi un metodes Lietotāju personiskās informācijas apstrādei un tās nodošanai trešajām personām

3.1. Lietotājs piekrīt savu personas datu apstrādei, reģistrējoties Vietnē vai nosūtot pieteikumu.

3.2. Lietotāja personas datu apstrāde nozīmē Lietotāja personas datu vākšanu, ierakstīšanu, sistematizēšanu, uzkrāšanu, uzglabāšanu, precizēšanu (atjaunināšanu, maiņu), iegūšanu, izmantošanu, nodošanu (izplatīšana, nodrošināšana, piekļuve), depersonalizāciju, bloķēšanu, dzēšanu, iznīcināšanu dati.

3.3. Attiecībā uz Lietotāja personisko informāciju tiek saglabāta tās konfidencialitāte, izņemot gadījumus, kad Lietotājs brīvprātīgi sniedz informāciju par sevi vispārējai piekļuvei neierobežotam skaitam personu.

3.4. Trešajām personām, kuras ir saņēmušas piekļuvi personas datiem no Uzņēmuma, ir pienākums neizpaust trešajām personām un neizplatīt personas datus bez personas datu subjekta piekrišanas, ja vien federālie likumi neparedz citādi.

3.5. Lietotāja personas datu apstrāde tiek veikta jaukta veidā, izmantojot datu bāzes Krievijas Federācijas teritorijā. Nav pārrobežu datu pārsūtīšanas.

3.6. Uzņēmumam ir tiesības nodot Lietotāja personisko informāciju trešajām personām šādos gadījumos:

  • Lietotājs ir piekritis šādām darbībām;
  • pārsūtīšana ir nepieciešama, lai Lietotājs varētu izmantot noteiktu Vietnes pakalpojumu vai izpildīt noteiktu līgumu vai vienošanos ar Lietotāju;
  • nodot Krievijas Federācijas valsts varas pilnvarotajām struktūrām, pamatojoties uz Krievijas Federācijas tiesību aktos noteiktajiem iemesliem un veidā;
  • šāda nodošana notiek kā daļa no pārdošanas vai cita uzņēmuma nodošanas (pilnīgi vai daļēji), savukārt visas saistības ievērot šīs politikas nosacījumus attiecībā uz viņa saņemto personisko informāciju tiek nodotas ieguvējam;
  • informācijas nodošana revīzijas veikšanai;
  • lai nodrošinātu iespēju aizsargāt Sabiedrības vai trešo personu tiesības un leģitīmās intereses gadījumos, kad Lietotājs pārkāpj līgumu un līgumu nosacījumus ar Uzņēmumu, šo Politiku vai dokumentus, kas satur konkrētu pakalpojumu lietošanas noteikumus;
  • Lietotāja personiskās informācijas apstrādes rezultātā, to depersonalizējot, tika iegūti anonimizēti statistikas dati, kas Uzņēmuma vārdā tiek nodoti trešajai personai pētniecībai, darbam vai pakalpojumiem.

4. Personas informācijas grozīšana un dzēšana. Obligāta datu glabāšana

4.1. Lietotājs jebkurā laikā var mainīt (atjaunināt, papildināt) viņam vai tā daļai sniegto personisko informāciju, izmantojot personas datu rediģēšanas funkciju savā personīgajā kontā vai sazinoties ar Uzņēmumu, izmantojot vietnē norādītās kontaktpersonas.

4.2. Piekrišanu saņemt biļetenus un reklāmas materiālus Lietotājs var atsaukt jebkurā laikā, izmantojot vietnē pieejamo funkcionalitāti.

4.3. Piekrišanu personas datu apstrādei Lietotājs var atsaukt jebkurā laikā, nosūtot Uzņēmumam paziņojumu, izmantojot personīgo kontu vai vietnē norādītās kontaktpersonas, un uzņēmumam ir pienākums pārtraukt personas datu apstrādi un iznīcināt tos saskaņā ar Federālā likuma Nr.5 "Par personas datiem" 25. panta 152. daļa no 26.07.2006

4.4. Gadījumā, ja Lietotājs nosūta apelāciju vai pieprasījumu par 4.1., 4.2. Punktu, Uzņēmums veic nepieciešamās darbības ar personas datiem 5 (piecu) darba dienu laikā.

4.5. Ja personas datu subjekts atsauc piekrišanu personas datu apstrādei, Uzņēmumam ir tiesības turpināt personas datu apstrādi gadījumos, kas atļauti Krievijas tiesību aktos.

4.6. Ja personas datu subjekts atsauc piekrišanu personas datu apstrādei, Lietotājs saprot, ka tas var radīt neiespējamību sniegt Sabiedrības pakalpojumus.

4.7. Uzņēmums apstrādā Klienta personas datus, tehnisko informāciju un citu informāciju, līdz tiek sasniegti personas datu apstrādes mērķi.

5. Pasākumi, ko izmanto, lai aizsargātu Lietotāja personisko informāciju

5.1. Uzņēmums veic nepieciešamos un pietiekamos juridiskos, organizatoriskos un tehniskos pasākumus, lai aizsargātu Lietotāja personas informāciju no nesankcionētas vai nejaušas piekļuves, iznīcināšanas, pārveidošanas, bloķēšanas, kopēšanas, izplatīšanas, kā arī no citām trešo personu nelikumīgām darbībām.

5.2. Uzņēmums nepieņem lēmumus, kas skar Lietotāju tiesības un likumīgās intereses, pamatojoties tikai uz personas datu automatizētu apstrādi, izņemot gadījumus, kad informācija tiek sniegta, pamatojoties uz paša Lietotāja pieprasījuma rezultātiem, izmantojot automatizēto sistēmu saskarni.

5.3. Pieņemot juridiski nozīmīgus lēmumus, mijiedarbojoties ar trešo personu lietotājiem pēc Uzņēmuma pieprasījuma, saskaņā ar līgumiem ar Lietotājiem vai pēc Lietotāju pieprasījuma, tiek veikta neautomatizēta personas datu apstrāde tādā apjomā, kāds pienākas šādu mijiedarbību un saskaņā ar citu datu drošības prasībām, kuras apstrāde neietekmē.

5.4. Personas datu nozaudēšanas vai izpaušanas gadījumā Uzņēmums informē Lietotāju par personas datu nozaudēšanu vai izpaušanu.

5.5. Uzņēmums kopā ar Lietotāju veic visus nepieciešamos pasākumus, lai novērstu zaudējumus vai citas negatīvas sekas, kas radušās Lietotāja personas datu zaudēšanas vai izpaušanas dēļ.

5.6. Personiskās informācijas nozaudēšanas vai izpaušanas gadījumā uzņēmums nav atbildīgs, ja šī personiskā informācija:

  • kļuva publiski pieejams pirms tā pazaudēšanas vai izpaušanas;
  • tika saņemts no trešās personas pirms tā saņemšanas Sabiedrībā;
  • tika atklāts ar Lietotāja piekrišanu;
  • atklāt saskaņā ar kompetentās valsts iestādes vai tiesas aktu.

6. Strīdu izšķiršana

6.1. Visus strīdus un domstarpības, kas var rasties saistībā ar šo noteikumu piemērošanu, Puses, ja iespējams, atrisinās sarunu ceļā. Pirmstiesas (prasību) strīdu izšķiršanas procedūras ievērošana ir obligāta. Atbildes nosūtīšanas termiņš pretenzijai ir 10 (desmit) darba dienas no dienas, kad Puse to ir saņēmusi.

6.2. Visi iespējamie strīdi, kas izriet no attiecībām, uz kurām attiecas šī Politika, tiek risināti saskaņā ar spēkā esošajiem Krievijas Federācijas tiesību aktiem, saskaņā ar Krievijas tiesību normām, neatkarīgi no Lietotāja atrašanās vietas.

6.3. Ja Puses nepanāk savstarpēju vienošanos, tad radušos strīdu izšķir tiesā saskaņā ar spēkā esošo Krievijas Federācijas tiesību aktu prasībām Kemerovas pilsētas šķīrējtiesā.

7. Papildu noteikumi

7.1. Uzņēmumam ir tiesības veikt izmaiņas šajā Privātuma politikā bez Lietotāja piekrišanas.

7.2. Jaunā konfidencialitātes politika stājas spēkā no brīža, kad tā tiek ievietota uzņēmuma vietnē, ja vien jaunajā privātuma politikas izdevumā nav noteikts citādi.

7.3. Turpinot lietot vietni pēc šādu izmaiņu veikšanas, tiek apstiprināta Lietotāja piekrišana šādām izmaiņām.

7.4. Visus ieteikumus vai jautājumus saistībā ar šo politiku Lietotājam ir tiesības nosūtīt administrācijai, izmantojot vietni vai uz adresi: [e-pasts aizsargāts]