Tämä tietosuojakäytäntö (jäljempänä - käytäntö) määrittelee käytön säännöt vse-o-tattoo.ru (jäljempänä - Yhtiö) sivuston käyttäjiltä saadut henkilötiedot vse-o-tattoo.ru (jäljempänä käyttäjät). Tämä tietosuojakäytäntö koskee kaikkia Sivuston käyttäjiä.

Henkilötietojen suojaa koskevia lisäsääntöjä voidaan soveltaa tiettyihin käyttäjäryhmiin (esimerkiksi asiakkaisiin tai asiakkaisiin). Kaikki politiikan tekstissä olevat termit ja määritelmät tulkitaan Venäjän federaation voimassa olevan lainsäädännön (erityisesti liittovaltion lain "Henkilötiedot") mukaisesti. Käytännön teksti on jatkuvasti käyttäjien saatavilla Internetissä .

Käyttäjät nimenomaisesti suostuvat henkilötietojensa käsittelyyn tässä käytännössä kuvatulla tavalla. Sivuston käyttö tarkoittaa sitä, että käyttäjä ilmaisee ehdoitta suostumuksensa käytäntöön ja määriteltyihin tietojenkäsittelyn ehtoihin. Käyttäjän ei tule käyttää sivustoa, jos käyttäjä ei hyväksy käytännön ehtoja.

Suostumus henkilötietojen käsittelyyn

1. Hyväksyn henkilötietojeni käsittelyn ilman varauksia ja rajoituksia ja vahvistan, että antamalla suostumukseni toimin vapaasti, omasta vapaasta tahdostani ja omien etujeni mukaisesti.

2. Tarkoitukseni antaa henkilötietoja niiden myöhempää käsittelyä varten yhtiössä on vastaanottaa tieto- ja konsultointipalveluja.

3. Ymmärrän ja hyväksyn, että tämä suostumus myönnetään henkilötietojeni käsittelyyn liittyvien toimien toteuttamiseen, jotka ovat välttämättömiä määriteltyjen tavoitteiden saavuttamiseksi, sekä käyttämällä automaatiotyökaluja että ilman niitä, mukaan lukien rajoituksetta: kerääminen, systematisointi, kerääminen, tallentaminen, selvennys (päivitys, muutos), vastaanotto kolmansilta osapuolilta, käyttö, jakelu (mukaan lukien siirto), depersonalisointi, estäminen, tuhoaminen, rajatylittävä henkilötietojen siirto sekä muiden toimien toteuttaminen henkilötietoni ottaen huomioon 152. heinäkuuta 27.07.2006 päivätty liittovaltion lain nro XNUMX "Henkilötiedot" normit

4. Allekirjoittamalla tämän suostumukseni (laittamalla rasti oikeaan ruutuun tai napsauttamalla alla olevaa painiketta täyttämällä lomake manuaalisesti syötetyillä yhteystiedoilla) sovelletaan seuraavia henkilötietoja: nimi; Kontakti puhelin numero; sähköpostiosoite (sähköposti), automaattisesti kerätyt tiedot (IP-osoite, evästeet, tiedot maantieteellisestä sijainnista, lokit ja verkkosivun ja palvelimen lähettämät tiedot) sekä muut tiedot, jotka olen antanut oman harkintani mukaan.

5. Yhtiö ei tarkista antamieni henkilötietojen oikeellisuutta. Yhtiö olettaa, että antamani henkilötiedot ovat oikeita ja riittäviä. Ymmärrän, että olen vastuussa kolmannen osapuolen henkilötietojen toimittamisesta sovellettavan lain mukaisesti.

6. Hyväksyn, että Yhtiö paljastaa henkilötietoni kolmansille osapuolille tiedotus- ja konsultointipalvelujen tarjoamiseksi. Henkilötietoja siirretään Venäjän federaation lainsäädännön mukaisesti. Jos yhtiö siirtää henkilötietojani kolmansille osapuolille, se vaatii kolmansia osapuolia kunnioittamaan henkilötietojen luottamuksellisuutta.

1. Yhtiön käsittelemät käyttäjien henkilökohtaiset tiedot

1.1. Sivusto kerää, saa pääsyn ja käyttää käyttäjien henkilötietoja, käyttäjiin liittyviä teknisiä ja muita tietoja käytännössä määriteltyihin tarkoituksiin.

1.2. Tekniset tiedot eivät ole henkilötietoja. Yhtiö käyttää evästeitä käyttäjän tunnistamiseen. Evästeet ovat tekstitiedostoja, jotka ovat yrityksen käytettävissä käyttäjän toimintaa koskevien tietojen käsittelemiseen, mukaan lukien tiedot siitä, millä sivuilla käyttäjä vieraili ja kuinka kauan käyttäjä vietti sivulla. Käyttäjä voi estää evästeiden käytön selaimen asetuksista.

1.3. Teknisillä tiedoilla tarkoitetaan myös tietoja, jotka lähetetään automaattisesti yritykselle Sivuston käytön aikana Käyttäjän laitteeseen asennetun ohjelmiston avulla.

1.4. Käyttäjän henkilötiedoilla tarkoitetaan tietoja, jotka käyttäjä antaa yritykselle rekisteröityessään sivustolle ja myöhemmin käyttäessään sitä. Yhtiön toimittamiseen tarvittavat tiedot on merkitty erityisellä tavalla. Käyttäjän on annettava seuraavat tiedot: nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Käyttäjä antaa muita tietoja oman harkintansa mukaan.

1.5. Yhtiö voi myös käsitellä henkilötietojen julkisesti saataville asettamia tietoja tai julkistamisen tai pakollisen julkistamisen alaisia ​​tietoja lain mukaisesti.

1.6. Käsiteltyjen henkilötietojen sisältö ja määrä eivät ole tarpeettomia suhteessa niiden määriteltyihin käsittelytarkoituksiin.

1.7. Yritys ei tarkista käyttäjän antamien henkilötietojen oikeellisuutta eikä pysty arvioimaan hänen oikeustoimiaan. Yhtiö kuitenkin olettaa, että käyttäjä antaa luotettavia ja riittävästi henkilökohtaisia ​​tietoja itsestään ja pitää nämä tiedot ajan tasalla.

2. Käyttäjien henkilökohtaisten tietojen käsittelyn tarkoitukset

2.1. Yhtiö käyttää teknisiä tietoja nimettömänä kohdassa 2.2 määriteltyihin tarkoituksiin.

2.2. Yhtiön päätavoite henkilötietoja kerättäessä on tarjota käyttäjille tiedotus- ja konsultointipalveluja. Käyttäjät sopivat, että Yhtiö voi käyttää henkilötietojaan myös

  • osapuolen tunnistaminen tarjottujen palvelujen puitteissa;
  • palvelujen ja asiakastuen tarjoaminen käyttäjien pyynnöstä;
  • sopimusten ja sopimusten toteuttaminen käyttäjien kanssa;
  • riitojenratkaisu, etujen suojaaminen lainvalvontaviranomaisissa tai muissa valtion virastoissa;
  • petollisten toimien tunnistaminen ja estäminen;
  • palvelujen laadun parantaminen, helppokäyttöisyys, sivuston kehittäminen ja kehittäminen, teknisten tai turvallisuusongelmien poistaminen;
  • analyysi palvelujen, sisällön ja palvelujen mainonnan laajentamiseksi ja parantamiseksi;
  • käyttäjille tiedottaminen palveluista, kohdennetusta markkinoinnista, palveluiden päivityksistä ja mainontatarjouksista käyttäjien informaatiomieltymysten perusteella;
  • mainosmateriaalien kohdentaminen; yksittäisten markkinointiviestien lähettäminen sähköpostilla, puheluilla ja tekstiviesteillä;
  • henkilötietojen vertailu niiden paikkansapitävyyden vahvistamiseksi ja kolmansien osapuolten tarkistamiksi laissa säädetyissä tapauksissa;
  • tilastollisten ja muiden tutkimusten tekeminen anonyymeihin tietoihin perustuen.

3. Ehdot ja menetelmät käyttäjien henkilökohtaisten tietojen käsittelemiseksi ja siirtämiseksi kolmansille osapuolille

3.1. Käyttäjä hyväksyy henkilötietojensa käsittelyn rekisteröitymällä sivustolle tai lähettämällä sovelluksen.

3.2. Käyttäjän henkilötietojen käsittely tarkoittaa käyttäjän henkilökohtaisten tietojen keräämistä, tallentamista, systematisointia, keräämistä, tallentamista, selvennystä (päivitys, muutos), poimimista, käyttöä, siirtämistä (jakelu, tarjoaminen, käyttö), depersonalisointia, estämistä, poistamista, tuhoamista tiedot.

3.3. Käyttäjän henkilötietojen osalta niiden luottamuksellisuus säilytetään, paitsi jos käyttäjä antaa vapaaehtoisesti tietoja itsestään rajoittamattoman määrän henkilöiden pääsyä varten.

3.4. Kolmannet osapuolet, jotka ovat saaneet pääsyn henkilötietoihin yhtiöltä, ovat velvollisia olemaan paljastamatta kolmansille osapuolille eivätkä levittämään henkilötietoja ilman henkilötietojen kohteen suostumusta, ellei liittovaltion laissa toisin määrätä.

3.5. Käyttäjän henkilötietojen käsittely suoritetaan sekavalla tavalla käyttäen Venäjän federaation alueella olevia tietokantoja. Rajatylittävää tiedonsiirtoa ei ole.

3.6. Yhtiöllä on oikeus siirtää Käyttäjän henkilötietoja kolmansille osapuolille seuraavissa tapauksissa:

  • Käyttäjä on suostunut tällaisiin toimiin;
  • siirto on tarpeen, jotta käyttäjä voi käyttää tiettyä sivuston palvelua tai täyttää tietyn sopimuksen tai sopimuksen käyttäjän kanssa;
  • siirtää Venäjän federaation valtuutetuille valtionhallinnon elimille Venäjän federaation lainsäädännössä säädetyin perustein ja tavalla;
  • tällainen siirto tapahtuu osana liiketoiminnan myyntiä tai muuta siirtoa (kokonaan tai osittain), kun taas kaikki velvollisuudet noudattaa tämän käytännön ehtoja hänen saamiensa henkilötietojen osalta siirretään hankkijalle;
  • tietojen siirto tarkastuksen suorittamista varten;
  • varmistaaksemme mahdollisuuden suojella yrityksen tai kolmansien osapuolten oikeuksia ja oikeutettuja etuja tapauksissa, joissa käyttäjä rikkoo yhtiön kanssa tehtyjen sopimusten ehtoja, tätä käytäntöä tai tiettyjen palvelujen käyttöehtoja sisältäviä asiakirjoja;
  • Käyttäjän henkilökohtaisten tietojen käsittelyn tuloksena sen depersonalisoinnin avulla saatiin anonyymejä tilastotietoja, jotka siirretään kolmannelle osapuolelle tutkimusta, työn suorittamista tai palvelujen tarjoamista varten yrityksen puolesta.

4. Henkilötietojen muuttaminen ja poistaminen. Pakollinen tietojen tallennus

4.1. Käyttäjä voi milloin tahansa muuttaa (päivittää, täydentää) hänelle tai sen osalle annettuja henkilökohtaisia ​​tietoja käyttämällä henkilökohtaisen tilinsä henkilötietojen muokkaustoimintoa tai ottamalla yhteyttä yritykseen verkkosivustolla mainittujen yhteystietojen kautta.

4.2. Käyttäjä voi milloin tahansa peruuttaa suostumuksen uutiskirjeiden ja mainosmateriaalien vastaanottamiseen käyttämällä sivuston toimintoja.

4.3. Käyttäjä voi peruuttaa suostumuksensa henkilötietojen käsittelyyn milloin tahansa lähettämällä Yhtiölle ilmoituksen henkilökohtaisen tilin tai Sivustolla mainittujen yhteystietojen kautta, ja yritys on velvollinen lopettamaan henkilötietojen käsittelyn ja tuhoamaan ne Liittovaltion lain nro 5 "Henkilötiedot" 25 §: n 152 osa, 26.07.2006

4.4. Jos Käyttäjä lähettää valituksen tai pyynnön kohdista 4.1, 4.2, Yhtiö ryhtyy tarvittaviin toimiin henkilötiedoillaan 5 (viiden) työpäivän kuluessa.

4.5. Jos henkilötietojen kohde peruuttaa suostumuksensa henkilötietojen käsittelyyn, Yhtiöllä on oikeus jatkaa henkilötietojen käsittelyä Venäjän lain sallimissa tapauksissa.

4.6. Jos henkilötietojen kohde peruuttaa suostumuksensa henkilötietojen käsittelyyn, Käyttäjä ymmärtää, että tämä voi johtaa mahdottomuuteen tarjota Yhtiön palveluja.

4.7. Yhtiö käsittelee asiakkaan henkilötietoja, teknisiä tietoja ja muita tietoja, kunnes henkilötietojen käsittelyn tavoitteet saavutetaan.

5. Käyttäjän henkilökohtaisten tietojen suojaamiseen käytettävät toimenpiteet

5.1. Yhtiö toteuttaa tarvittavat ja riittävät oikeudelliset, organisatoriset ja tekniset toimenpiteet suojatakseen Käyttäjän henkilötietoja luvattomalta tai vahingossa tapahtuvalta pääsyltä, tuhoamiselta, muuttamiselta, estämiseltä, kopioinnilta, jakelulta sekä kolmansien osapuolten muilta laittomilta toimilta.

5.2. Yhtiö ei tee päätöksiä, jotka vaikuttavat käyttäjien oikeuksiin ja oikeutettuihin etuihin yksinomaan henkilötietojen automaattisen käsittelyn perusteella, lukuun ottamatta tapauksia, joissa tietoja annetaan käyttäjän itse tekemän pyynnön tulosten perusteella käyttämällä automaattisten järjestelmien käyttöliittymää.

5.3. Kun tehdään oikeudellisesti merkittäviä päätöksiä, ollaan vuorovaikutuksessa kolmansien osapuolten käyttäjien kanssa yrityksen pyynnöstä, käyttäjien kanssa tehtyjen sopimusten mukaisesti tai käyttäjien pyynnöstä suoritetaan henkilötietojen ei-automatisoitu käsittely määrin, jotka tällaisen vuorovaikutuksen ja muiden sellaisten tietojen turvallisuusvaatimusten mukaisesti, joihin käsittely ei vaikuta.

5.4. Henkilötietojen katoamisen tai paljastumisen yhteydessä Yhtiö ilmoittaa Käyttäjälle henkilötietojen katoamisesta tai paljastamisesta.

5.5. Yhtiö ryhtyy yhdessä Käyttäjän kanssa kaikkiin tarvittaviin toimenpiteisiin estääkseen menetykset tai muut negatiiviset seuraukset, jotka aiheutuvat Käyttäjän henkilötietojen katoamisesta tai paljastamisesta.

5.6. Henkilötietojen katoamisen tai paljastumisen tapauksessa Yhtiö ei ole vastuussa, jos nämä henkilötiedot:

  • tuli julkiseksi ennen sen menettämistä tai paljastamista;
  • on saatu kolmannelta osapuolelta ennen kuin yhtiö on vastaanottanut sen;
  • paljastettiin käyttäjän suostumuksella;
  • julkistetaan toimivaltaisen valtion elimen tai tuomioistuimen säädöksen mukaisesti.

6. Riitojen ratkaiseminen

6.1. Osapuolet ratkaisevat mahdollisuuksien mukaan kaikki näiden sääntöjen soveltamiseen liittyvät erimielisyydet ja erimielisyydet neuvottelujen avulla. Oikeudenkäyntiä edeltävän riitojenratkaisumenettelyn noudattaminen on pakollista. Määräaika vastauksen lähettämiselle on 10 (kymmenen) työpäivää siitä päivästä, jona osapuoli on vastaanottanut sen.

6.2. Kaikki mahdolliset kiistat, jotka johtuvat tämän politiikan hallitsemista suhteista, ratkaistaan ​​Venäjän federaation voimassa olevan lainsäädännön määräämällä tavalla Venäjän lain normien mukaisesti käyttäjän sijainnista riippumatta.

6.3. Jos osapuolet eivät pääse yhteisymmärrykseen, syntynyt riita ratkaistaan ​​tuomioistuimessa Venäjän federaation voimassa olevan lainsäädännön vaatimusten mukaisesti Kemerovon kaupungin välimiesoikeudessa.

7. Lisäehdot

7.1. Yhtiöllä on oikeus tehdä muutoksia tähän Tietosuojakäytäntöön ilman Käyttäjän suostumusta.

7.2. Uusi tietosuojakäytäntö tulee voimaan heti, kun se julkaistaan ​​yhtiön verkkosivustolla, ellei tietosuojakäytännön uudessa versiossa toisin määrätä.

7.3. Sivuston käytön jatkaminen tällaisten muutosten jälkeen vahvistaa käyttäjän suostumuksen tällaisiin muutoksiin.

7.4. Kaikilla tähän käytäntöön liittyvillä ehdotuksilla tai kysymyksillä Käyttäjällä on oikeus lähettää hallinnolle Sivuston kautta tai osoitteessa: [sähköposti suojattu]